Gehele blad

Beleving op vakbeurs Facilitair

Gehele blad
5

Nieuws, met onder andere:

- Twee apps om files te bestrijden
- Uvidis wint FGNoviteitenprijs
- Telefonische bereikbaarheid belangrijk thema
- Rijksoverheid bespaart op meetdiensten
- Elke 12 minuten automatisch brandalarm
- Cloud wordt de norm
- Agenda/Bob
19

Facilitair 2015: compleet vakevenement

Een fm‘er wil zijn collega-werknemers optimaal kunnen faciliteren en ontzorgen. Dit levert een productieve organisatie op. Een rondgang op de vakbeurs Facilitair 2015 gaf de fm‘er dit jaar een compleet beeld van de nieuwste producten en diensten, die de eindgebruiker het juiste gevoel kunnen geven op de werkplek. En die zijn organisatie stukken slagvaardiger kunnen maken. Niet voor niets was het thema van de vakbeurs Facilitair dit jaar dan ook ‘kwaliteit en beleving van de werkomgeving‘. Verschillende noviteiten van de standhouders sloten perfect aan op dit thema. Wat te denken van boodschappenmuren, smoothiebikes, stahulpjes, flexibele pod-systemen en schokbestendige enveloppen. De vele bezoekers, waarvan een groot deel beslissingsbevoegdheid heeft binnen organisaties, konden zich drie dagen lang op de hoogte brengen van de laatste trends binnen facilitair management. Of het nu ging om bijvoorbeeld logistiek, beveiliging, catering, schoonmaak of parkmanagement; facilitair managers en medewerkers hadden aan een dag nauwelijks voldoende om zich volledig te kunnen oriënteren op de veelzijdige en gevarieerde beursvloer. Op de volgende pagina‚Äôs een impressie van een geslaagde vakbeurs Facilitair 2015, in woord en beeld.
33

Delftse Poort multi-tenant kantoorlocatie

CBRE Global Investors en KanAM Grund Kapitalanlagegesellschaft hebben vier partijen gecontracteerd voor de exploitatie van hun hoogwaardige multi-tenant kantoorlocatie Delftse Poort. Het vernieuwde Delftse Poort in Rotterdam Central District biedt zowel vaste als flexibele kantoorwerkplekken en gaat fungeren als netwerklocatie voor bedrijven, instellingen, ondernemers en publiek.
35

Opkomst slimme technologie biedt beveiliging nieuw perspectief

De beveiligingsuitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben, worden alsmaar complexer. Beveiliging is niet langer een op zichzelf staand onderdeel binnen bedrijven, maar raakt mede door de opkomst van slimme technologieën steeds meer vervlochten met andere aspecten van een organisatie, zoals IT, marketing en strategie. Tyco Integrated Fire en Security voorziet vier belangrijke ontwikkelingen voor de beveiligingsbranche in 2015.
37

Flinke besparing met gesloten warmte-koudeopslagsysteem

Een gesloten warmte-koudeopslagsysteem met 28 bronnen, 166 vierkante meter zonnepanelen en 93 vierkante meter zonneboilers. Met dit pakket aan duurzame maatregelen heeft CPO-stichting Nautilus de gemeente Amsterdam na moeizame onderhandelingen zover gekregen om af te zien van de verplichte afname van warm water van de stadsverwarming op het Zeeburgereiland.